Partyservice

Bij de voorbereiding van elke feestelijke gebeurtenis, hoe klein of hoe groot ook, is het altijd weer de vraag hoeveel en wat voor soort dranken er moeten worden ingeslagen, want nee moeten verkopen aan uw gezelschap is niet leuk. Aan de andere kant is het luk raak inslaan van dranken een kostbare aangelegenheid.

Mitra Partyservice voorkomt dit soort situaties. Door u goed te adviseren bij het samenstellen van uw feest heeft u nooit te veel of te weinig. Hierdoor heeft u altijd de juiste dranken en de juiste hoeveelheden om van uw feest een geslaagd feest te maken.

Wat hebben wij u meer te bieden dan alleen advies? Bij ons kunt u ook terecht voor verschillende biertaps met fusten.
Naast deze taps kunnen wij u ook voorzien van statafels. Dit kan eventueel met een tafelrok, maar ook zonder.
Voor glaswerk kunt u ook bij ons terecht waardoor u niet overbodige glazen hoeft te kopen. Hierbij gaat het om bierglazen, wijnglazen en frisdrankglazen.

Met het bestellen en reserveren dient u rekening te houden met twee weken.

Glaswerk

U kunt verschillende soorten glaswerk bij ons reserveren. Voor vragen of reserveren kunt u bij ons in de winkel terecht.

Statafels

U kunt statafels met of zonder tafelrok bij ons reserveren. Voor vragen of reserveren kunt u bij ons in de winkel terecht.

Tap

U kunt verschillende biertaps bij ons bestellen met fusten bier. Voor vragen of reserveren kunt u bij ons in de winkel terecht.