Proeverijen

Proeverijen zijn ideaal voor het ontdekken van nieuwe producten zonder er al te veel geld aan uit te geven. Dit is precies de reden waarom wij elk jaar verschillende grote proeverijen organiseren. Naast onderstaande proeverijen kunt u bij ons ook een privé proeverij aanvragen waarbij er een maximum is van 15 personen. Dit kan voor zowel whisky, bier als wijn. Voor de kosten en mogelijkheden kunt u altijd vrijblijvend informeren.

Whiskyproeverij
Een van de meest bekende proeverijen in Zwolle is het Whisky Festival in het PEC Zwolle stadion. Elk jaar organiseren wij hier een festival waar mensen kennis kunnen maken met verschillende soorten whisky. Iedereen kan bij dit festival terecht, want er staan zowel whisky’s voor beginners als whisky’s voor gevorderden.

Bierproeverij
In 2015 hebben wij voor het eerst een bier proeverij georganiseerd waarbij verschillende brouwerijen hun bier konden laten proeven. Dit is zo goed ontvangen door de biergenieters, de brouwerijen en door ons dat we dit elk jaar gaan organiseren. Deze proeverij heeft voor ieder wat wils. Van gerstewijn tot stout bier en van IPA tot wit bier, alles is hier te vinden.

Wijnproeverij
Elk jaar proberen wij voor de wijnliefhebbers ook een wijnproeverij te organiseren. Aangezien het animo helaas minder is kunnen wij niet standaard elk jaar een proeverij organiseren. Wanneer er een wijnproeverij georganiseerd gaat worden, wordt dit aangegeven in de winkel en kunt u zich daar ook opgeven.

Whisky

Één keer per jaar organiseren wij een groot whisky evenement in het PEC Zwolle stadion. Daarnaast kunt u ook een privé proeverij aanvragen.

Bier

Één keer per jaar organiseren wij een groot bier evenement bij Hotel Fidder. Daarnaast kunt u ook een privé proeverij aanvragen.

Wijn

Wat betreft wijn organiseren we niet standaard een evenement, maar we proberen het één keer per jaar te organiseren. Wilt u daar niet op wachten? Dan kunt u ook een privé proeverij aanvragen.